Férfi női ruhában?
Szeretnék egyszer teljesen női ruhákba felöltözni. Rakott szoknya, harisnya, magassarkú, valami nőies felső, mondjuk blúz.
Nem vagyok meleg egyáltalán, csak ki akarom próbálni, hogy a nőknek milyen érzés egy ilyen szettben lenni. Nekem tetszenek az ilyen ruhák, de kevés lány hordja, ezért akarom megtudni, mi ennek az oka.
Elítélnétek ezért, vagy elfogadnátok? Szerintetek hogyan kivitelezhető a dolog? Vegyem meg magamnak a cuccokat, és várjak egy alkalomra, mikor teljesen egyedül leszek?
F/24
10.
Pontígy van csak mint ha beleolvastál a nőket még bíztatják is.
Mellesleg egy ruhától senki sem lesz meleg.
Kérdező!
Amit láttál a linkjeimben nem más mint öltözködési diszkrimináció a nők javára.
A férfiak ebben az országban pont az ellentetje annak ami az arab országokban van a nőkkel szemben.
És az a baj hogy t. a kivételnek,de sok pasi még saját maga ellen is uszít azzal,hogy rettegnek a női vagy nőies ruháktól.
Ellenben a nők ezen a rettentő fóbián már rég túltették magukat aminek meg is van a hatása.
Nem a kérdező vagyok, csak egy válaszoló. Én férfi vagyok és a nőket szeretem. Nem vagyok meleg. Pontosan tudom, mert elképzeltem már, és egyszerűen utálnék egy férfival lenni. De igenis van olyan, hogy egy heteró férfi kíváncsi rá, milyen érzés szoknyát viselni, magassarkút felvenni. Minden gyerek kísérletezik otthon a szülei ruháival, csak van, hogy nem épp a fiú az apjáéval, hanem az anyjáéval. Nem ritka. Velem is az van, hogy kellemes viseletnek tartom a szoknyát. Amúgy skót szoknyáim is vannak, csak hát azok vastagabbak. Nyáron jobb a vékonyabb szoknya.
A ruhákra a nemeket az emberek aggatják rá és az mindig változik. Lásd pl a magassarkú is előbb férfiviselet volt. Van is magassarkú cipőm, méretben ugyanakkora, mint a férficipőim, de mégis, nagyságra, látványra kisebb és szebb. Nem olyan otromba nagy. És én tudok is benne járni. Van barátnőm, tud ezekről. Elfogadta. Csak Magyarország konzervatív lakosságának e kicsit sok. Nem is élünk ott...
Amelyik nő meg ezért megkövezne, az nézzen magára, a nadrágjára, vagy az olyan nőtársaira, akik a rövid hajukkal akár férfinak is nézhetnek ki... Száz-száztíz éve még a nőknek sem volt szabad mindent viselni...
A kolléganőim szerint bátor vagyok és ezért becsülnek. Nagyon sokan nem vállalnák ezt fel, de tudom, hogy itt-ott van olyan férfikolléga az épületben, aki csinálja ezt. Megjegyzem, nehéz volt, de több önbizalmat adott és azóta más dolgokban is bátrabb merek lenni. És ez csak ruha. Meg hát, egyszer élünk. Vannak a Földön ennél ezerszer rosszabb dolgok is, amin meg alig háborodnak fel. Hagyni kell az embereket élni...
Utolsó!
Ez nem akkora nagy bűn hogy úgymond eltűrjék!
A nők is simán fel is vesznek férfi ruhát először csak kíváncsiságból,próbából aztán komfortosnak találják és hordják utcán is.
Én pont így voltam a nejlon harisnyával anno a párom adta rám mert télen is bringázok és aggódott nehogy csak egy nadrágban menjek bringázni majd anyyira megtetszett, hogy hűvösebb időben rövidnadrág alá veszek egyet és megyek bringázni vagy kutyát sétáltatni.
Nem zárt ajtó mögött! Miért is kéne bújkálnom? Tiltja a törvény ha nem a nemedhez készült ruhát viseled?
Ahogyan a nőknél úgy majd nálunk is megszokják az emberek, de ha bujócskáztok mit a rablók akkor ne csodálkozzatok hogy furcsálják.
A fülbevalót meg a hosszú hajat is megszokták pasiknál csupán minden idő kérdése.
Ez meg csak egy ruhadarab.
17-esnek :)
Pont ugyanezt csinálom én is, csak női cipőkkel. Nem rejtegetem. Majd mrgszokjåk. A kollégáim már azt furcsållják, ha férficipőben vagyok. Ma is így mentem el egy céges tréningre. Barátnőm nézte is reggel, hogy ez-e a megfelelő egy ilyen helyre, de nem bántam meg, jó volt így végigmenni a városon :)
18!
Nagyon helyes!
Több ilyen bátor és hasonló hozzáállású férfi kéne és szépen mindent belehetne vezetni a köztudatba.
A nők is így kezdték a férfi ruhákkal és mint a példa mutatja jól haladnak vele.
Nem beszélve arról hogy így színesebb a ruhatár is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!