Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Van olyan bolt, ahol a ruhák...

Van olyan bolt, ahol a ruhák alacsony ára nem zárja ki a jó minőséget?!?!

Figyelt kérdés
2010. júl. 15. 11:06
 1/4 anonim ***** válasza:

lehet nevetni fogsz, meg persze egy egyénfüggő, meg ruhafüggő is de én a legjobb, legstrapabíróbb gatyámat az ázsiába vettem, a legkényelmesebb, szintén legstrapabíróbb cipőmet(nyári balerina) az auchanban, a mai napig hibátlan állapotban lévő(kb 2 telet már kihúzotnagyon sokat volt a lábamon), kényelmes, elegáns csizmámat pedig a shoes streetben(nem bizti hogy ez a neve), az árkárdban, kb 4ezer forintért.Senki meg nem mondja, hogy nem márkásak...

amúgy a márkás, drága cuccokat is ugyan úgy a kínaiak csinálják azzal a különbséggel, hogy van amelyikre rá kell varrniuk, hogy "gucci" van amelyik cuccra nem...

2010. júl. 15. 11:24
 2/4 anonim ***** válasza:

:)

Elsővel egyetértek,én is Ázsiában vettem fekete farmert és kerek három évig fekete farmer volt.Akárhogy nyúztam,nem lett semmi baja.Most is kínaiban vettem(felbátorodva)egy másik fekete gatyót és nagyon jó minőségűnek és szép szabásúnak,jó anyagúnak tűnik,majd meglátjuk.

Egyébiránt ilyen tényleg nincs,vannak az alacsonyabb árkategóriájú márkák pl.H&M,C&A,jeans club,tally weijl, ezek ugyan rendkívül népszerűek és olcsók,de minőség terén a béka segge alatt vannak.

Leárazáskor kell menni és kis szerencsével találsz jó cuccokat,így jutottam hozzá két éve egy persona nacihoz 45000-ért és az a mai napig naci.Pimkie-ben is találok néha jó dolgokat,egy sima fehér,galléros fehér pólót 2300-ért vettem,barátnőm testvére viszont néhány hét múlva 700 ft-ért kapta meg.

Ha plázában vásárolsz alapszabály,hogy menj sűrűn,így tudod figyelni,hogyan alakulnak az árak és csak azt vedd meg,amire feltétlenül szükség van.

2010. júl. 15. 12:44
 3/4 anonim ***** válasza:

Azért a Gucci nem kínai azt tisztázzuk:)

a hamisítvány az kínai, és annak tényleg csak a rávarrt cimke miatt magasabb az ára.

az eredeti Gucci viszont minőségi termék, minőségi anyagokból.:)

2010. júl. 16. 19:24
 4/4 anonim ***** válasza:

jaahhh persze.....én láttam eredeti guccit, eredeti boltban...made in china....és még tudnék sorolni néhány márkát ami szintén made in china!

Tudod mi az eredeti nimőségi márka?Amikor megveszel mondjuk egy szép olasz anyagot, és megvarratod magadnak!Na az minőségi, egyedi.

2010. júl. 16. 20:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!