150 ezerből ruhák?
17 éves fiú vagyok a fizetésemből maradt 150 ezer
Amit már csak ruhára szeretnék költeni, mert nem nagyon van.
Szóval van 1 darab kapucinis felsőm 1 darab világos kék éppen bokáig érő skinny gatya meg egy fekete szintén skinny térdnél ki vágott nadrág szóval hidegebb időre egyik se nagyon alkalmas max ősszre.
Szóval, hogy lenne érdemes elkölteni? Miből mennyi az elég vagy mi az ami már túl sok? A ruhákba bele tartozik egy új Nike táska illetve őszi/téli kabát ezek fixek.
Minden más ruhábol mennyit kéne vegyek?
150ezerbol nagyon sok ruhát lehet venni
Szerintem egy divatos polo fekete és fehér szinbe, hozzá farmer ami fermer szinü nem lehet vele hibázni
Nézd meg David Backhem, hogy öltözik ( mégha nem is vagy a rajongoja..) , mert szerintem nagyon igényes és meg sem az a diszb*zi
20L
Még kéne 2 farmer, 2 különböző színű chino nadrág, egy fehér és egy színes hosszú ujjú ing, 2 kereknyakú pulóver, 1 kapucnis pulóver, 5 db póló, kardigán, valami normális bakancs.
Ezt ki lehet hozni 150-ből, fast fashion boltokban, turkálóban vásárolva.
A cipő viszont legyen minőségi, arra érdemes legalább 30-at áldozni, tapasztalat.
Köszi szépen.
Cipőböl milyet és mennyit? Perpill egy 8 hónapos Nike Tanjunom van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!