Le kell szedni a zakó ujjáról a márkajelzést? Ciki ha rajta van a kis szalag a himzestt Gilberto jelzéssel?
Aranyosak vagytok:)
1--1 !
Én is így érzek.
Nem tudom eldönteni, bár hajlok arra, hogy leszedjem.
(Egyébbként nem kínai és nem is méregdrága, hanem normális.
Németországban vattük fél áron.)
De akkor mi legyen?
Most őszintén! Hány embert láttál a bal zakóujján márkajelzéssel szaladgálni? Rendesebb gyártók a zakó, és a nadrág zsebeit is be szokták fércelni, azt se kell kibontani?
Ez pont olyan, mint amikor valaki a napszemüveg lencséjén rajta hagyja a matricát, aztán meg neki megy az első fának!
szedd le! :)
egy üzleti találkozón kiröhögnek ha rajta van. az olyan mint egy kis cimke :))
Hat Gilberto csak jobban tudta hogy rajta kell hagyni a cimket, ugyhogy nehogy leszedd! Kulonben en vagyok az elso valaszol mar megint, de figyelj, Londonban elek. Tudod itt mindenki hagyja a cimket, ugyhogy hagyd. De Magyarorszag nagyon nagyon nagyon messze van meg Londontol! Ugyhogy Londonban csak jobban tudjak mint azok akik azt irtak hogy paraszt legenynek fogsz kinezni!
Le ne szedd!
Köszönöm a válaszokat.
A férjem még 1-2 hétig cimkével hordta az öltönyét, aztán megkérdezte és Kristófban, és még az nap megengedte, hogy leszedjem. :)))
Egyébként ez az első drágább öltönye és nagyon büszke rá, hogy minőségi. :)))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!