Szerintetek mi számít nőies öltözködésnek?
Sziasztok!
Szeretném, ha férfiak, nők is leírnátok, hogy szerintetek milyen ruhákban, hogyan felöltözve nőies egy nő?
Köszönöm!
F/23
Nem is értem, mi bajod.
Én pl tavaly télen így mentem minden nap, mert nagy volt a hó:
És az a csizma jól védett.
Karácsonykor oké, nem azt vettem fel, hanem ilyet:
Praktikus is, tudtam hógolyózni a kesztyűben.
Meg amúgy megtanultam elkészíteni ezt a sminket:
És akkor ilyen igéző tekintettel nézek a kamerába és tök jó, nőies.
Amúgy.
Szerintem ez függ az adott nő adottságaitól is. Sok féle stílus lehet nőies, de nem mindenkinek áll jól. Pl ott a magas sarkú. Alapjába véve egy tipikus nőies darab, viszont aki nem tud benne járni, annak nem a nőiességét erősíti, hanem a trampliságát...
Én amúgy főleg szoknyát, egyberuhákat hordok, harisnya az alap, cipőből meg van jócskán. Főleg balerina, meg magas sarkú, bokacsizmák, belebújósok, Converse. Na pl az nem kifejezetten csajos cipő, mégis bele lehet illeszteni nagyon dögös szettekbe is. Szerintem a mai világban kb bármi lehet nőies öltözék, ha passzol a viselője stílusához, kisugárzásához. Pl az utóbbi időben divat az olyan naci, ami boka fölött végződik, és mindezt sportcipővel kombinálva. Szerintem így semmi nőies ninvs benne, viszont egy fekete vagy nem túl nagy lyukú necc harisnya, már nagyon sokat mozdít rajta a nőiesség felé...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!