Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Hogyan működik pontosan a...

Hogyan működik pontosan a StockX nevű oldal? Ha nyerek/ veszek egy cipőt onnan mennyi a vám rajta míg ideér a szálítási költségen kívül?

Figyelt kérdés

Valaki világosítson fel please. Hogy működik?

Kikeresek egy cipőt és mondjuk rátolok a buy-ra 11.5-ös méretre. Mivel még nincs ajánlat beírom hogy 25 dolcsi, és azonkívül még az időtartamot.

Meddig tart egy bid / aukció egy olyan cipőre amit előzőleg nem kerestek.. 24 óra elég ha beállítom az én ajánlatomat? Ha letelik akkor már enyém is a kívánt cipő? a 13,5-14 % posta költségen kívül mennyi a vám magyarországra szállítása esetén ?? ...

Köszi ha valaki veszi a fáradtságot és segít. Peace

2019. szept. 12. 17:35
 1/2 anonim ***** válasza:
Szia, végül rendeltel mert én is szeretnék de nem nagyon ertem ezt az oldalt😅hamar megjott a cipő?
2020. dec. 26. 11:38
 2/2 A kérdező kommentje:
Hello! Nem . Bonyolultabb mint gondoltam..Ugye ez Retail piac. Lehet amilyen cipot kinezel nincs is aki arulja de te licitalsz ra. Ezt ugy ertem hogy lehet neked kell 40 es de csak 38 as van .Ami még bosszant hogy minden modellhez van egy alap ár ami alá nem licitalhatsz sose. Nincs ami 0 rol indulna.Plusz vámmal biztos számolni kell . Szval igy maradnak a sneakerstudio es egyeb oldalak akcioi.
2021. jan. 20. 22:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!