Fehér rövid ujjú inget ha így felveszem az jó lenne?
2019. szept. 11. 12:40
1/7 anonim válasza:
Minek? Hova?
Nekem ez így betűretlenül nagyon sután néz ki, bár erről az ingről egyébként is a kisiskolás évnyitók és évzárók jutnak eszembe.
2/7 anonim válasza:
Ez az ing olyan buszsofőr/biztonsági őr benyomást kelt. Alapból herótom van a rövid ujjú ingektől. De így, hogy még fehér is, ezt inkább sehova nem hordanám.
3/7 anonim válasza:
Szerintem ha magabiztosan vagy benne, vagy ha csak ez az egy van amit fel tudsz venni, akkor jó az úgy
4/7 anonim válasza:
Ez nem Saxoo ing,látszik az anyagán is,illetve hiányzik a címke az oldaláról.Egyébként ez egy sima fehér ing,így nem veszünk fel inget,slampos kinézetet ad.
5/7 anonim válasza:
Nagyon menő, de csak mert szakszó Londonból. Az nagyon fontos.
Húsz éve se volt nagy márka, hát akkor ma...
Hova akarod felvenni? Évnyitóra, vagy utolsó évesként jampizni?
6/7 anonim válasza:
Igazi férfi rövidujjú inget nem hord. Pont. Rettenetesen béna. Ahogy előttem megírták, buszsofőrök, kalauzok, nyolcadikas kisdiákok hordanak ilyet.
Egy férfi ilyet nem vesz fel.
7/7 anonim válasza:
Egyáltalán nem rossz így az outfit. Annyit módosítanék a helyedben, hogy hosszú ujjúra váltanék, és feltűrném az ujját. Hidd el sokkal vagányabb, stílusosabb lennél.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!