Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Fehér rövid ujjú inget ha így...

Fehér rövid ujjú inget ha így felveszem az jó lenne?

Figyelt kérdés

[link]

saxoo london ing

2019. szept. 11. 12:40
 1/7 anonim ***** válasza:
67%

Minek? Hova?

Nekem ez így betűretlenül nagyon sután néz ki, bár erről az ingről egyébként is a kisiskolás évnyitók és évzárók jutnak eszembe.

2019. szept. 11. 13:33
 2/7 anonim ***** válasza:
67%
Ez az ing olyan buszsofőr/biztonsági őr benyomást kelt. Alapból herótom van a rövid ujjú ingektől. De így, hogy még fehér is, ezt inkább sehova nem hordanám.
2019. szept. 11. 14:51
 3/7 anonim ***** válasza:
70%
Szerintem ha magabiztosan vagy benne, vagy ha csak ez az egy van amit fel tudsz venni, akkor jó az úgy
2019. szept. 11. 17:18
 4/7 anonim ***** válasza:
50%
Ez nem Saxoo ing,látszik az anyagán is,illetve hiányzik a címke az oldaláról.Egyébként ez egy sima fehér ing,így nem veszünk fel inget,slampos kinézetet ad.
2019. szept. 11. 18:45
 5/7 anonim ***** válasza:
94%

Nagyon menő, de csak mert szakszó Londonból. Az nagyon fontos.

Húsz éve se volt nagy márka, hát akkor ma...

Hova akarod felvenni? Évnyitóra, vagy utolsó évesként jampizni?

2019. szept. 12. 13:11
 6/7 anonim ***** válasza:
26%

Igazi férfi rövidujjú inget nem hord. Pont. Rettenetesen béna. Ahogy előttem megírták, buszsofőrök, kalauzok, nyolcadikas kisdiákok hordanak ilyet.

Egy férfi ilyet nem vesz fel.

2019. szept. 12. 16:08
 7/7 anonim ***** válasza:
0%
Egyáltalán nem rossz így az outfit. Annyit módosítanék a helyedben, hogy hosszú ujjúra váltanék, és feltűrném az ujját. Hidd el sokkal vagányabb, stílusosabb lennél.
2019. okt. 25. 16:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!