Gimis lányok, ti milyen tesipólókat szoktatok hordani? Női fazonút vagy férfi/uniszexet? Fehéret vagy színeset?
Figyelt kérdés
2019. szept. 11. 10:25
1/7 anonim válasza:
Feher, bo szabasu (inkabb ferfi) feher polot. Nincs arra szukseg, h egy mozdulatnal a melleim kint legyenek vagy, h egy testhezallo polo miatt a fiuk eppen leessenek a korlatrol. Nalunk eloiras a bovebb szabasu, zart nyaku polo.
2/7 anonim válasza:
Ugyan már végeztem nemrég, de mi kaptunk egyen-osztálypólókat, mindenki azokban tesizett. Mindegyik unisex volt, különböző színűek - a tanár kérte, hogy ha lehet, egy órára próbáljuk ugyanazt a színű pólót felvenni, ne legyen szivárványszínű az osztály. :))
3/7 anonim válasza:
fekete , bő, segg alá érő póló. utálom mikor a fiúk bámulnak.
4/7 anonim válasza:
Nálunk is volt tornapóló, amit a suli adott, ez uniszex fazonú volt, de a mi tanárnőnk nem követelte meg, hogy hordjuk. Azt viszont kikötötte, hogy cici/hasvillantós, spagettipántos csodákat nem akar látni, mert nem lehet nyugodtan, kényelmesen sportolni, ha folyton igazgatni kell a ruhát. Szóval ha nem a sulis pólót vittem, akkor egy olyat, ami zárt nyakú volt és hosszabb.
5/7 anonim válasza:
Fehér laza uni pólókat vettem a lányomnak.
6/7 anonim válasza:
Nálunk is van sulipóló: fehér, uniszex, zárt nyakú, viszonylag bő
Ha az összes mosásban van, elfogadnak másmilyet (színeset, feliratosat, szűkebbet, hosszabbat) is, de ennek örülnek a legjobban. Nálunk külön van a tesi nemenként, szóval nem igazán van divatozás órán
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!