Az egyik márkás cucc mehet a másik márkáshoz?
Persze mehet. Én is hordok egyszerre Hilfiger, Calvin Klein, Hugo Boss, Ralph Lauren, Gant, Lacoste stb. cuccokat.
Egy dolog számít, hogy szinte egyiken sincs kívül márkajelzés vagy csak alig észrevehető, mert magamnak veszem.
Mekkora problémák ,Jézusom :D
Miért nem tudsz csak egyszerűen szarni arra hogy más szerint menő dolog e vagy ciki ?
Na ide figyelj 4-es! Eloszor is, nem vagyok az apad es nem is az anyad,hogy kioktassalak,de ha nem tudsz vagy nem akarsz segiteni akkor minek hanysz ide valamit egyaltalan. Hidd el nem ez a legnagyobb problemam az eletben, egesz eletemet ugy eltem,hogy nem erdekelt senki, foleg az olyan megmondoemberek nem, mint amilyen te is vagy. Kuzdottem a celjaimert, meglett az eredmenye, szeretnek minosegibb eletet elni es az oltozkodes ebben nagyban kozre jatszik, valamint minden körben szamit a kinezet, hiaba a belso ertekek a legfontosabbak. Mondjuk a te lepusztult putri koreidben, amelyikben anno en is mozogtam biztos nem. Mert pontosan tudom milyenek azok a korok, ha senki velemenye nem szamit.Tovabbra se erdekeljen semmi es senki velemenye, kivanom,hogy erj el magadtol sok sikert,de ne nekem irogass haszontalan kommenteket a gyakori kerdeseken mert pont annyira fogok szarni ra, mint te sz**sz arra,hogy mi meno vagy ciki-e.
Többieknek nagyon szépen köszönöm a segítséget,teljesen igazatok van, ha hatalmas a markajelzes, nem szep a tobbivel egyutt.Szerencsere ugy valasztottam,hogy ne legyen szinte meg lathato se. Csak egy kis szeperzek kell.Ment a zöld kéz!:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!