Milyen cipőt és nadrágot vennél télire és mennyit szánnál rá?
Cipő 15.000-20.000, és inkább bőr bakancsot, vagy csizmát. Plusz 5.000 még belefér, ha nagyon tetszik, de többet semmiképp. Nadrágot csak a tél miatt nem vennék újat, én télen alá szoktam venni egy vastag, bélelt harisnyát, vagy cicanadrágot.
24L
Én sem veszek télre külön bélelt nadrágot vagy ilyesmit, ugyanazt hordom mint ősszel, tavasszal. Az irodában ugyanolyan idő van. Max ha kutyasétáltatáskor nagyon fázom, veszek fel alája cicanacit, de inkább a térdzoknit preferálom.
Egyébként egy normál nadrágra max 10 000 ft ot költök. Pull&Bear,.Breshka vagy ilyesmi.
Téli cipőkben a bokacsizmákat szeretem. Általában CCC ben veszem őket, max 15 000 ft ért. De inkább a 6-8 000 ft os kategóriát.
Nadrágot nem horfok, vastag harisnya vagy cicagatya, 1000-3000 ft darabja. Amúgy nem vagyok fázós, utálom a bélelt cuccokat.
A csizmákról lemondtam, szépek, de csak egy szezont bírnak, úgyhogy arra már egy forintot sem adnék ki. Bőr Martenseim vannak, 30-50.000 között fizettem értük, de azokat hosszú évekig tudom hordani.
Nem veszek kulon teli nadragot, rendes farmerokat hordok, ezeket altalaban 10ezer ft kornyeken veszem.
Teli ciponel fontos a vizallosag,legyen meleg es hogy konnyen es gyorsan fsl tudjam venni reggel. Ezt a 20ezer forintos csizmam pontosan tudja, ugyhogy nalam ez a felso hatar.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!