Csajok, manapság még divat a szoknya+magasszárú csizma kombó? Nem kelt túl ribis hatást?
Figyelt kérdés
2019. szept. 1. 15:25
11/15 anonim válasza:
Kérdezô!
Ha olvastad volna a kommentemet értelmesen akkor rájöhettél volna a párhuzamra a két viselet között!
Essünk neki mégegyszer!
Nem értem egyesek miért rinyálnak egy csinos nőies öltözék miatt hogy ribizlis e?
Ha a pitcsa gatya amiből sok ribizlinek a fél pitcsája kint van teljesen rendben van tehát nem aggódnak emiatt, de a szoknya hossza csizmával párosíva már gondolkodásba ejtő.
Így már okés?
A 74%-al ne törödjetek, beteg szegény!
Üldözési mániája van szegénynek mindenhol engem lát..
12/15 anonim válasza:
Fáj szegényemnek az igazság amit leírok és csak így tud visszavágni.
13/15 A kérdező kommentje:
Szerintem pedig pont #7-nek van igaza xd.
Illetve a két ruhadarabnak semmi köze egymáshoz, illetve az általad leírtaknak sincs köze az én kérdésemhez :)
2019. szept. 3. 11:39
14/15 anonim válasza:
Hagyjad, nem érdemes vele foglalkozni, több felhasználóval jár gyakorikérdésekre provokálni, ez a hobbija. Figyelmen kívül kell hagyni.
15/15 anonim válasza:
nyugodtan fel lehet venni elvégre télen mivel viselje a szoknyát az ember. csinos nőies én is azt hordom persze vastag harinacival. munkahelyem is megköveteli a szoknyát ami nem is baj egy nő sztem mindig nőiesen öltözködjön meg amúgy is ez az elvárás ált.egy nő csak szonyába nőies sztem így mindig azt hordok.így is lettem kicsi koromtól nevelve nem vehettem fel nacit csak szoknyát.ilyen szigorúan kezelték szüleim és bátyám az öltözködést.de nem is bánom és sose lázadtam ellene elfogadtam és kész.lehet h néha kényelmetlen de ennyit ki kell tudni bírni ennyi áldozatot hozni legalább az az érzésem van h teszek is vmit a nőiességemért.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!