Szerintetek boxer vagy fecske?
Figyelt kérdés
2010. júl. 14. 09:16
12/18 anonim válasza:
mindenkép csak BOXER fecske...no comment az csak a 60 fölöttieken van...=/XD
14/18 anonim válasza:
Ez a dolog , megint a bizonyos alanytól függ. Egy kigyurt férfin a fecske is jól áll, de akinek van sörhasa és le lóg annyira, hogy a fecskét nem lehet látni az már gáz. Amugy a boxere esküszöm az a leg szekszisebb szerintem. :)))
15/18 anonim válasza:
Fecske! Kivéve, ha nem elég jó a tested, azok hordanak boxert..mert némileg összehúzza a nagy feneküket+hasukat..:D
21/L
16/18 anonim válasza:
NO-ALSÓ! Az a legkényelmesebb, és a legszexisebb XD
17/18 anonim válasza:
Szerintem meg kellene kérdezni a pasikat is arról, hogy ők miben érzik jól magukat, nem elég, hogy nekünk csajoknak mi a sexis. Amúgy meg a szoros alsók csökkentik legjobban a spermaszámot és minőséget- ezt a urológusok mondják. Potenciális apukáknak!!!!!!!!!!
18/18 anonim válasza:
07-21 17:15 vagyok:
Én is férfi vagyok, és konkrétan MAGAMRA gondoltam, mielőtt valaki leb*zizna.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!