Fiúk! Nektek tetszik egy lányon a mom jeans?
2019. aug. 29. 11:42
11/20 anonim válasza:
#2 Stííílusaaa? Itt Bp-n minden 2. csaj ebben járkál már. 😂
12/20 anonim válasza:
Hát abszolút nem.Semmi nőies nincs benne.Egy lánynak vagy nőnek, szűk testhez álló nadrágok persze alkattól is függ.
13/20 anonim válasza:
#12 a szűk farmer rettentő kényelmetlen.
14/20 anonim válasza:
Ha neked tetszik viseld nyugodtan szerintem semmi baj nincs vele. Annyi, hogy kevesebb fiú fog utánad fordulni.
15/20 anonim válasza:
13. Tudomásom szerint ezek sztreccses anyagúak,és ezért kényelmesek.
17/20 anonim válasza:
komolyan, öröm volt olvasni, hogy itt egy férfinak se tetszenek ezek a nadrágok. legalább most már nyugodtan hordhatom őket. köszönöm!
18/20 anonim válasza:
A 2000s évekbe körberöhögték volna ha ilyeneket hordanak legyen az lány vagy pali.
19/20 anonim válasza:
#18 igen, ismerjük a röhögésnek álcázott irigységet, én is utáltam azokat, akiknek sikerült olyan farmert venniük, amin nem villan ki minden lehajoláskor a seggvájat.
20/20 anonim válasza:
Én gerincre vágnám őket. Farmer fétisem van. Puncinál kivágnám azt adj neki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!