A fekete kissé fénylősebb dandy cipőkhöz milyen ruha illik?
Ingek,farmerek,cicanadrágok,szoknyák,vagy mi és milyen stílusban?
Nem vagyok túl nagy szakértő,szeretem ezeket a cipőket és ehhez akarok stílust kialakítani.
Szerintem elég sok, jól kihasználható darab, én szeretem hordani ősszel. Nem tudom, milyen a stílusod, én gyakran hordtam fekete harisnyával, miniruhákkal: virágmintással, egyszínű feketével, hozzá egy kötött kardigán, vagy egy farmerkabát. A legtöbb farmer-pulcsi szettel is működik, vagy pulcsi helyett ingek, meg blúzok, ha hűvösebb volt, akkor felkaptam a bézs színű szövetkabátomat, meg egy sálat. Farmer helyett bőrnadrággal is hordtam, nekem úgyis tetszett.
Egyedül a szövet cicanadrággal nem igazán tudom elképzelni, akkor már inkább egy vastagabb harisnya, azt úgysem hordjuk rövid cuccokkal. De nem szeretnélek befolyásolni, próbálgasd tükör előtt, meg ajánlom a pinterestet, ott könnyű outfitekből inspirálódni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!