Hol vennétek fel egy ilyen cipőt? És milyen ruhával/outfit-el? Egyáltalán felvennétek?
Szelektáltam a cuccaim közt, és megtaláltam ezt a cipő/csizma szerű lábbelit. Még anno vehettem kamaszként, de egyszer se hordtam.
Ti mivel vennétek fel?
Egyértelműen őszi csizma. Nem mai darab , de ne rakd kukába mert abszolut de ha ősziesen öltözöl fel hozzá jó lesz az összkép. Nekem is van ugyanilyen árnyalatú comb /és bokacsizmám ami enyhén hosszított csak.
Farmer + fehér jersey hosszú ujjú felső + egy elefántcsontszínű vagy bézses barbás kardigánnal, és feldobhatod az outfitedet egy úgyszínt alapszínű szövött sállal.(én átalában bézs színűt vagy szürke színűt szoktam váltogatni)
Más ruhadarabokat is hordhatsz hozzá kötött pulcsit vagy bármit de én azt tudom ajánlani hogy az összképnek legyen meg az az őszies feelingje ha ehhez a csizmához öltözködsz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!