Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Szerintetek lehet jól kinézni...

Szerintetek lehet jól kinézni olcsó ruhákban?

Figyelt kérdés
Pl.: 4000 Ft-os farmer. 700-1500 Ft-os pólók, 5000 Ft-os cipők.
2019. aug. 23. 09:54
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
74%
Igen,a leárazások alkalmával beszerezhetsz szép dolgokat ennyiért,max a cipő necces.
2019. aug. 23. 10:06
 2/13 anonim ***** válasza:
84%
Persze hogy lehet. A drágább cuccok nem szebbek csak a márkanevet fizeted meg. Persze a minőséget is, de nem annyival jobbak mint amennyivel drágábbak. Nem azt mondom hogy a legalja műanyag kínai ruhákat kell megvenni. Én néha ha ráérek kimegyek piacra, 500 forintért kapok pólót, nadrágot stb..cipő is max 2000. Persze használtak, de a legtöbb alig hordott, boltban több 10ezer forintos.
2019. aug. 23. 10:08
 3/13 anonim ***** válasza:
68%

Ha átlagos/vékony alkat vagy és sok sok szabadidőd és helyed tárolni van akkor igen.

Turikból, piacról, leárazásokból lehet olcsó jó cuccokat kifogni.

Az más kérdés, hogy időbefeltetés kell, mert egyrészt tudni kell hova mikor jön ruha, hol van akció másrészt meg át kell nézni mindent.

Az átlagos méreteket gyorsan elkapkodják, plus size nagyon ritka, szóval szakadásig lesz hordva és az átlag boltban kb semmi esély rá hogy bármi szép és nagy megmarad mire kiárusítanak.

Másrészt meg fél évre előre fogsz vásárolni, márciusban nagykabátot, szeptemberben meg fürdőruhát...ha tudod hova rakni akkor olcsóbb így.

2019. aug. 23. 10:33
 4/13 Miss Endzsi ***** válasza:
38%
Aliexpress-en,SHeIN-en szoktam ilyen árakért vásárolni. Kivéve a póló és az egyberuha kicsivel drágább, mint 1500Ft, de megéri. Ezen kívül turkálókból vásárolok. Meg nem mondanád, hogy ilyen helyekről vannak a ruháim, gazdagnak tűnök, pedig nem sok pénzem van.
2019. aug. 23. 10:47
 5/13 Miss Endzsi ***** válasza:
15%
Pl.: A nyári szandálom, téli combcsizmám, ami elég vastag, őszi magas sarkúim is onnan vannak 3500-4000Ft-ért
2019. aug. 23. 10:49
 6/13 anonim ***** válasza:
42%

Őszintén? A drága, puccos cuccokban szerintem halál természetellenesen, idétlenül néznek ki az emberek. Amúgy sem a ruha teszi az embert. :)

Kinézetre, sőt, sokszor minőségre is legalább ugyanolyan jó (ha nem jobb...) ruhákat kapsz akár egy turkálóban is. Az árral tényleg csak a márkanevet fizeted meg.

2019. aug. 23. 11:05
 7/13 anonim ***** válasza:
38%
3-4nel nem adnék ki többet egy farmerért, uh igen
2019. aug. 23. 11:30
 8/13 anonim ***** válasza:
64%
Alapvetően igen, de a póló egy kicsit trükkös. Sokkal kevesebbeknek áll tényleg jól, mint ahányan hiszik. Nagyon meg kell válogatni a fazont.
2019. aug. 23. 12:35
 9/13 anonim ***** válasza:
36%

A stilus nem a draga ruhakbol all, Van aki sokkal jobban, igenyesebben fel tudd oltozni egy h&m-bol mint mondjuk egy tommy hilfiger uzletbol

Tudni kell hogy mihez mit veszunk fel es ez alapjan vasarolni.. Tehat olcso ruhakbol is fel lehet tok jol oltozni, nem az ar hatarozza meg azt hogy hogyan fog allni az adott szemelyen.

2019. aug. 23. 14:33
 10/13 anonim ***** válasza:
7%
Én csak lepontozni jöttem
2019. aug. 23. 14:34
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!