Milyen stílusom van?
Szóval szeretném tudni kb milyen stílusom van. Egyszerű pasztel rózsaszín,világos kék,bej színű pulcsit hordok.Sima színű farmert,ilyen kilátszó mintás zoknit amit most a H&M be lehet kapni pl:mangó mintás,tojásos stb. A hajam altalaba kibontva van.Kevés sminket szoktam hordani.És nagyon szeretem a NASA-s pulcsikat,és van is eggy (nem divatból hordom,érdekel a NASA,és szeretem is az űrkutatást).
NORMÁLIS VALASZOKAT KÉREK.köszönöm❤

Oszinte leszek, de nem azert mert g*ciskedni akarok. Nincsen stilusod, tipikusan azokat a ruhakat hordod amik eppen aktualisan felkapottak. Tomeg.
Probald meg vegiggondolni, hogy milyen vagy te valojaban es milyen a szemelyiseged es ezt hogyan tudod tukrozni az olozkodrseddel.

legalább nem szándékosan veszed meg őket xdd
hogyha nem akarsz annyira tömeg lenni akkor keress másik stílust pl pinteresten
esetleg hordj szoknyát még mom jeans-t, cargot nagy zsebekkel ne, ez is nagyon tömeg lett
az eboy-egirl stílust kerüld, mert az iszonyat sok ember majmolja (tisztelet annak, aki jól is néz ki úgy)
esetleg nézegess ruhákat alin meg külföldi webshopokban, viszonylag olcsók és ingyenes a shipping 💁🏻♀️
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!