Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Kimehetek így utcára vagy...

Kimehetek így utcára vagy nagyon Qrvás? Milyen cipőt ajánlanátok hozzá?

Figyelt kérdés

[link]

A barátomhoz mennék így autóval, de félek hogy ri.ancos. :)

2010. júl. 13. 13:58
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
nagyon divatos! nyugodtan vedd fel.. én még ehez magassarkut is vennék fel de ha neked az sok akkor pl egy fekete saru is jol mutat ezzel:)
2010. júl. 13. 14:56
 12/16 anonim ***** válasza:

ízléstelen.

a szoknyát dobd ki, a felsőt farmershorttal és saruval.

2010. júl. 13. 18:35
 13/16 anonim ***** válasza:
Borzasztó. Olyan Napiszaros, cigányk*rvás.
2010. júl. 13. 19:17
 14/16 anonim ***** válasza:
A felső olyan kígyómintás hatású, a szoknya meg leopárd. Egyszerre csak egy dolgot emelj ki magadon így szerintem sok. A felső elég hosszú is, így furcsán mutat felgyűrve. Ahogy azt egyik előző hozzászóló írta farmersorttal jobb lenne. A szoknyához pedig egy egyszerűbb toppot vegyél, akkor mehet a magassarkú is.
2010. júl. 13. 21:57
 15/16 anonim válasza:
én simán hordanám, és nem is olyam mindi, szal nyugodtan ;)
2010. júl. 14. 01:44
 16/16 anonim ***** válasza:
hát nekem a szoknya nagyon nem tetszik...=/ na de nem ezt kérdezted!=) szerintem mindenképp lapos talpú cipővel (balerina) és pici ékszerekkel vedd fel, úgy okés!
2010. júl. 14. 08:39
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!