Szerintetek bőrszoknyához valamilyen egyszínű ing illik esküvőre?
Esküvőre nagyon nem illik bőrszoknyába menni! Nekem is van, szeretem is nagyon, de soha nem venném fel esküvőre/lagziba, csak egy sima buliba!
A másik meg, hogy mikor lesz az esküvő? Mert azon túl, hogy nem illik, baromi nevetséges is lenne 30fokban! Nem nyárra való!
Nincs valami más ruhád?
Szerintem mehet a bőrszoknya,1# válaszadó jól írta valami,pasztell színű blúz mehet hozzá.Viszont meg kell említenem,hogy borzasztó maradi ls hisztis a többi válaszadó!Miért ne mehetne bőrszoknyába?Ma már teljesen elfogadott a fekete,fehér és
piros színek viselése,és kapaszkodj meg,lány létemre nadrágban fogok menni nem sokára esküvőre.Elég korlátolt lehetsz,ha elzavarnád egy vendéged az esküvőről,lesznek még komoly problémáid az életben,ha már most ilyen hisztis vagy.Szegény férjed csak sajnálni tudom! :) Kedves kérdező,nagyon divatos,csinos leszel ebben a szettben!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!