Szolnokon melyik a legjobb turkáló?
Figyelt kérdés
Egy ember hatására eldöntöttem hogy a fast fashion márkákat mellőzöm. Voltam már turkálóban de Szolnokon nem igazán, és mivel ott lakok tudna-e valaki jól bevállt turkálókat mondani? Köszönöm!2019. aug. 15. 16:25
1/3 anonim válasza:
Szia! :) A Széchenyi városrészen a Mega Market turiban napról-napra csökken a darabár (azt hiszem szombaton 200 ft.), a Gólyapark mellett a Holland turiban hétről-hétre csökkent a napiár, a Cetrummal majdnem szemben (Vásárcsarnokkal szembeni sarki Rossman mellett majdnem) van egy kilós Háda, a Pelikán buszpálya mellett jobb oldalt is van egy olcsó turi a Hong Fa kínai kajálda mellett de az pici, most hirtelen ennyi jutott eszembe, amik jók :)
2/3 anonim válasza:
A Centrummal szembeni kilós Háda valóban jó, ott inkább divatosabb, csinibb darabok vannak szerintem. A Szapáryn, jobb oldalon, a Lipóti után is van egy. Ez is jó, mert lehet kapni egyszerűbb, sima, egyszínű felsőket, akár pólót, akár hosszú újút. Tehát ilyen hétköznapi szaladgálós, de csini cuccokat. Ezt ezért szeretem.
3/3 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat!
2019. aug. 21. 07:08
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!