Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Melltartó egy kis segítség...

Melltartó egy kis segítség kellene?

Figyelt kérdés

Azzal tisztában vagyok hogy pl 75/B a b a kosárra utal a 75 pedig gondolom az alsó része amit összekapcsolok. Minden melltartóval az a problémám hogy a pánt leesik rólam. Hiába húzom meg teljesen akkor már a kosara kényelmetlen mert kicsi, de akkor is leesik a pántja egy egy mozdulat után, es nem beszelve tehat a kényelmetlenségről abban az időben. Eleg vékony vagyok A/B kosár tehat nem olyan nagy mellem van. Nem tudom hogy a kosár előtti szám esetleg utal a pánt méretére is. Ha leesik a pánt akkor kisebbet kellene venni mondjuk 70/B ?

Nagyon idegesít hogy állandóan igazgatnom kell viszont a pántot szeretném mivel nincs nagy mellem és így jobban erzem azt hogy fogja valami alapból nem esne le ha nem lenne pántja csak nekem valahogy úgy biztosabb.

Min kellene változtatnom ? Vagy mit kellene egy melltartónál figyelembe venni hogy a pánt mérete is stimmeljen ?

Köszönöm a segítséget.

2019. aug. 14. 20:48
 1/8 anonim ***** válasza:
25%
Ezek szerint túl magasan vannak a melleid. A szám a mell alatti körfogatot jelzi. Ha kisebbet veszel, szorítani fog.
2019. aug. 14. 20:52
 2/8 anonim ***** válasza:
100%
Vegyél kapcsot ami keresztbe összefogja hátul.
2019. aug. 14. 21:03
 3/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm a segítséget kipróbálom :)
2019. aug. 14. 21:39
 4/8 anonim ***** válasza:
Nekem is leestek a kinai melltartók pántjai, egy ideje leilieve melltartokat veszek, ezekkel nekem nincs bajom. Jóval puhább a pántja és finoman ér a bőrhöz, nem csúszik le.
2019. aug. 14. 23:45
 5/8 anonim ***** válasza:
Kisebb kosárméretet vegyél.
2019. aug. 15. 08:12
 6/8 qborka ***** válasza:
Próbálj ki több márkát.
2019. aug. 15. 11:33
 7/8 anonim ***** válasza:
Ha a pánt leesik, akkor a pánt hosszával van gond, túl hosszú. A legtöbb melltartónak állítható a pántja. Én mindig olyat veszek, aminek ha felveszem a melltartót, akkor hátulra kerül az "állítója", szóval az a kis műanyag csúszka, amivel a hosszt lehet szabályozni, mert a pánt idővel megnyúlik és utána kell igazítani és mert vettem már olyan melltartót, aminek elől volt a csúszkája és pár centit lehetett rajta állítani, aztán meg rövidebbre kellett varrnom a pántot.
2019. aug. 15. 20:09
 8/8 anonim válasza:

Lehet a kosár méret a nagy :)

Ha nem akkor vegyél szilikon pántot hozzá az hozzátapad a pőrödhöz és nem fog lecsuszni :)

2019. aug. 26. 17:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!