Milyen orat vagyek?
Figyelt kérdés
Orat szeretnek venni de nem tudom hogy milyent ajanlatos..rengeteget megneztem mar de nagyon valogatok es nem tudok donteni...a legnagyobb problema az hogy nincs oldal,ha tudtok oras oldalakat akkor azt megkosszonem Romania teruleten belul...pl mint a daniel kline.ro
marka neveket is szivesen fogadok
Ferfi karorarol lenne szo
2019. aug. 14. 19:11
1/4 anonim válasza:
Mennyit akarsz rákölteni? Sportos legyen vagy elegáns? Irodába vagy tetepre? Digitális vagy analóg? Szolid vagy buflák?
2/4 anonim válasza:
Fél éve vettem egy ilyet:
Csak ajánlani tudom ha egy középkategóriás hétköznapi órában gondolkodsz. Nem túl felvágós de elegáns és ízléses. Pont ideális.
3/4 A kérdező kommentje:
Sportos is es elegáns is lehet.
igazabol mint kettot keresek
2019. aug. 15. 16:24
4/4 anonim válasza:
Klasszikus búvárt.
(Olcsóért, de jót, pl.: Orient Makó )
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!