Mi a véleményetek erről a stílusról?
Melyikről? Az első link kicsit elvont nekem. Nem tetszik annyira, de csak azért, mert nem az én stílusom. Akihez illik, annak jó. Vállalható, nem gáz.
A 3. linken sokkal szolidabb szettek vannak. Ilyeneket én is hordok, pedig nem vagyok már tini. De mindig is hordtam ilyen stílusú ruhákat.
Szörnyű!
Vokt egy kolléganőm nagy hívő volt bár nem hinném azért járt így , de neki volt stílusa ez az amis szerelés.
Hát ez ilyen mori girl de hajléktalan kivitelbe...
Ha van pénzed jól szabott ruhákra, lapos deszka alkatod van akkor kb oké, de nagyon könnyű slampos hatást kelteni.
Ezrknek a ruháknak kb a fele tisztára olyan mint amibe az alkoholista öregapám járt permetezni meg ganézni. Oké, 90es évek retró van, de ne így.
Szvsz ne kombinálni a kockásat meg a virágosat a csíkossal, inkább 2-3 színárnyalatba meg textúrákba (többféle kötött, pamut, bőr, vászon, flanel) gondolkozz.
És ha valaki egy kb térdig érő ruhát felvesz egy harisnyával, kardigánnal meg egy fekete műbőr bakanccsal?
Ha meglátnátok valakit így az utcán kinevetnétek?
(ha színben és mintában passzolnak egymáshoz a ruhadarabok)
Egy agyilag érett ember nem nevet ki senkit az öltözködése miatt.
Azonban egy szoknyához k..rvára sz.rul néz ki a műbőr bakancs.
De tudom, te nem az a tipikus nőies lány vagy, aki csizmát vesz fel szoknyához, vagy kis topánkát.
Úgy öltözködsz, ahogy akarsz. Ne mások véleménye formálja a te stílusodat, könyörgöm.
"Ezrknek a ruháknak kb a fele tisztára olyan mint amibe az alkoholista öregapám járt permetezni meg ganézni. Oké, 90es évek retró van, de ne így."
😂😂😂😂😂😂😂😂😂végem van
na jön a sok stílustanácsadó vans cipőben meg seggnadrágban
haspólóban :D
nekem tetszik, ha cuki lány vagy akkor ezek a picit oversized ruhák nagyon nagyon aranyosak
18/f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!