Milyen színű táskát vennétek ha csak egyet lehetne, ami illik sötétebb és világosabb színű ruhákhoz is?
Utálok táskát cserélgetni, ki-be pakolászni, így szeretnék egy darabot használni, ami viszont illik nagyjából a komplett ruhatáramhoz. Nagyon sok fehér, púder színű és egyéb világos holmim van, viszont ugyanúgy vannak sötét színű, pl.piros, sötétkék, fekete cuccaim. Kabátból és cipőből is ugyanez a helyzet. Fekete, fehér és púderszinű cipőim vannak többségben. Kabát is fekete, szürke, púder. Szerintetek ha egy darab táskát szeretnék, az milyen színű legyen és miért?
Nyilván nem lesz sárga vagy poros, hanem valamilyen alap szín, szürke, fekete, barna, fehér, bézs... ilyenekre gondoltam. A barna színt mondjuk nagyon nem szeretem és nincs is semmilyen barna ruhám, csak a barna táska pont lehet hogy illene a sötét és a világos ruhákhoz is? Nem tudom. Előre is köszönöm a segítségeteket, bocsánat hogy hosszú lett.
A szürkére én is gondoltam, illetve a Parfoisban több szürke táska is megtetszett, pedig a szürke színt sem szeretem. De ha a barna és a szürke közt kell választani, akkor inkább a szürke.
Kedvencem egyébként a púder, és más világos színű táskák. De fekete kabáthoz, téli holmikhoz, más sötét színű ruhákhoz jól gondolom hogy nagyon nem illik?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!