Esküvőre vendégként jó ez a ruha?
Picit aggódom, mert elvileg a koszorúslányok ruhája is kék lesz(nem tudom pontosan, hogy milyen), de nagyon tetszik. Arra gondoltam, hogy nézek hozzá egy ezüst cipőt és valamilyen ékszereket.
Ez a csipkével kombinálva nem kék összképében, így nem lesz gond akkor sem, ha ők kékbe öltöznek.
Én inkább kék kiegészítőket választanék hozzá a helyedben amúgy, ezüsttel nagyon a fehér felé tendálna szerintem, de próbáld fel, nézd meg milyen az összkép. :)
Ez hacsak nem valami nagyon pucc esküvő csupa pucc vendéggel, akkor tényleg kicsit sok lesz. Ennyi csipke talán a menyasszonyon se lesz.
Szép ruha, de nem illik túlöltözni, főleg nem a koszorúslányokat meg a menyasszonyt. Legalább a koszorúslányok ruháját próbáld kipuhatolni.
Szerintem ez a ruha kifejezetten ronda es puccos. Kicsit olyan hatast kelt mintha a kinaiban vetted volna. :/
Ez sokkal kifinomultabb. Kek es csipke is van rajta, de nem oltozod tul a menyasszonyt. Egy fekete magassarkuval es egy kis kezitaskaval tokeletes. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!