Ilyen ruhához milyen cipő illene?
Figyelt kérdés
Itt a ruha: [link]
A színével van a legnagyobb bajom, a rózsaszín szerintem túl sok lenne hozzá. Esetleg barna ?
(leginkább magassarkú szandálra gondoltam, nyaraláson szeretném hordani)
2019. aug. 7. 07:44
2/10 A kérdező kommentje:
De nem hinném, hogy az kényelmes lenne :D
2019. aug. 7. 07:46
3/10 subrette válasza:
Fehér vagy világos krémszínű megy hozzá.
Szerintem is bevállalhatod mezítláb. Nyaraláskor szeretek mezítláb járni. Vagány és olyan nyár érzése van.
4/10 anonim válasza:
Pedig nyaralóhelyen full kényelmes
5/10 A kérdező kommentje:
Az igaz, csak a forró beton, meg kavicsok miatt lehet, hogy kihagynám.
De azért köszi(:
2019. aug. 7. 08:17
6/10 anonim válasza:
Nekem is van egy hasonló ruhám, én fekete magassarkú szandállal hordom :D
7/10 anonim válasza:
Nudeot, fehéret, vagy feketét tudok elképzelni hozzá, esetleg valami visszafogott színű mintásat. De a magassarkúzás kényelmetlen lesz :D
8/10 anonim válasza:
Én ehhez el tudnék képzelni egy fehér tornacipőt is, pl converse, az elég kényelmes. De menne hozzá egy telitalpú szandál is. Meg persze magassarkú, ahogy előttem is írták.
10/10 anonim válasza:
Szóval mezítláb kényelmetlen, magassarkúban meg nem, ahha.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!