Milyen márka a KAZAR?
Figyelt kérdés
Ma láttam az aréna plázában, elég drága cipők voltak, de sokat nem tudok róluk. Jó minőség? Olyan prémiumnak számít mint
Mondjuk egy Michael kors, vagy hilfilger? Megéri vásárolni?
2019. aug. 4. 16:29
2/5 anonim 

válasza:

Nekem több cipőm és táskám is van tőlük,szép igényesek,és strapabíróak is.Nyilván nem egy Kors de attól függetlenül jó.
3/5 anonim 

válasza:

ez egy Lengyel marka. En dolgoztam diakkent Kazarban. Az elado lany, aki ott dolgozott mondta, hogy egyaltalan nem kenyelmesek a cipoik. Mindent azzal a szlogennel probalnak eladni, hogy naluk minden bor. Ehhez kepest eleg nagy szamban elofordul koztuk mubor is. Nem marka, de lelalabb jo draga. Vannak cuccaik, amik jol neznek ki, de egyaltalan nem olyan ikonikusak, jellegzetes a stilusuk, mint pl a MK.
4/5 anonim 

válasza:

Ja hogy KAZienko ARthur a tulaj. Hm. Komolyan, azt hittem már, piacra törtek a csuvasbolgárok... Úgy látszik, nem védették le a nevüket. Legközelebb mi jön? A románok fognak Hungária fantázianévvel dácsiákat árulni?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!