Melyek a legminőségibb cipőmárkák?
Nagyon nem mindegy, hogy milyen nemű és korú vagy, és mire akarod használni. Ezeket tudni kéne.
Egyébként írták előttem a Riekert, na, az nekem nagy csalódás volt.
Micheal Kors bőr cipők elég jónak bizonyult Lacoste vászon cipő o is meglepően jól bírja.
De még nagyon jó a Diesel, Ellesse, Moschino
Zara? Nemár :D
Minőségi az lesz, amit kézzel készíttetsz. Azon kívül a többi eléggé ugyanolyan.
Attól függ mire használod, hány cipőd van, milyen stílust képviselsz. Én vászoncipőket / driver shoe-kat hordok, Pl.: Ralph Lauren, Tommy Hilfiger, Lacoste, stb... Mindegyikkel elégedett vagyok. Bár hozzátenném hogy van elég sok cipőm, tehát nem ugyan azt a cipőt hordom minden nap egy évig... Ergo lassan használódnak.
Nem tudom mit kell csinálni egy Nike cipővel, hogy az széthulljon 3 hónap alatt. Lehet nem kéne abbban ugrálni a fesztiválon a tócsákban non-stop, meg legyúrkodni mindent :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!