Divatos idén még ez a zara táska?
Figyelt kérdés
nos pár ismerősömnek már 1-1,5 éve van ilyen fekete zaras “lancos” pántos táskája, de én még csak most jutottam el odaig hogy vegyek egyet en is mert praktikus, es jol nez ki:)) de lehet mar iden nem annyira “meno” vagy legalabb is mar lehet nem divatos annyira? nem szeretnek gaz lenni vele, szoval szerintetek erdemes megvennem 2019 oszre ezt a taskat?
[link] ez a taska linkje nezzetek meg legyszi koszonom elore is !
2019. aug. 2. 21:12
1/5 anonim válasza:
mikor eloszor lattam a Zaraban en is gondolkodtam rajta, hogy vegyek, mert tetszett. de azota MINDENKIN ezt a taskat latom. volt hogy beleptem egy terbe es 3 ilyen taska nezett velem szembe. utcan minden masodik lanyon ilyen van Budapesten, de videken is rengeteg van belole. egyszeruen annyira tomeg cucc hogy mar ciki, pedig nekemis tetszik. De olyan ribizli csajokon lattam, hogy el is ment a kedvem tole.
2/5 anonim válasza:
Nekem nem ilyen a táskám :D
Amúgy szerintem offold
3/5 anonim válasza:
Én még nem ugyan ilyen senkin vagy csak nem figyeltem. De viszont nagyon tetszik nekem is én megvenném a helyedbe. Az a lényeg, hogy neked tetszen !
4/5 anonim válasza:
Szerintem is szép. Köszi a tippet :D
5/5 anonim válasza:
Miért kérdező, ha nem köszön vissza a 4/6 megállóban minimum 3 csajon akkor már nem "menő"? 🤦♀️😂 Tudod inkább mi a menő? Az egyediség.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!