Adidas üzletben adnak vissza pénzt?
Figyelt kérdés
Tegnap vettem egy adidas x_plr cipőt, felpróbáltam egy 44.5 es méretét, viszont a lábfejem nagyon nyomta, ezért kértem egy 45s méretet, lábujjamnál van kb fél cm rés, de nem igazán zavar ha megyek benne , viszont otthon vettem észre, hogy 45 1/3 cipőt kaptam, utólag kiderült, hogy ebből a cipőből nincs 45s méret( az eladó nem szólt, én pedig csak otthon néztem meg a dobozát). 1 percig volt rajtam otthon, árcédula minden rajta van, nem szedtem le semmit. Ha visszaviszem adnak vissza pénzt vagy csak levásárolhatom az összeget? Más cipő nincs ami tetszett volna, így cserélni nem szeretném másik cipőre.2019. aug. 1. 13:33
1/1 anonim válasza:
Vagy levasarolhatod, vagy utalvanyt adnak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!