Fiúnak ehez a nadrághoz városnézős sétáláshoz póló vagy sportfelső a jobb?
Elég csak körbenézni és rájössz micsoda részrehajlás van itt!
És hogy fogadjam el ? Ugyan miért fogadnám el a diszkriminációt?!
Ez sajnos nem megy.
Úgy mint a pitcsa gatya is undorító mert ott is minden kilátszik, de a te fhasz gatyád az sport nadrág a pitcsa gatya magamutogató.
A kettő nem ugyanaz.
De, csak nem sikerült felfogni:
- A nőkön a pitcsa gatya szintén városban persze nem erkölcstelen mert abból semmi nem látszik ki.
Itt a válasz rá:
- És ezt állította itt valaki? Szerintem az is erkölcstelen, undoritó.
Hol láttál itt úszó nadrágot?
A pitcsa gatyából nem látszik ki semmi??
Benne van a nevében is egyesek olyat vesznek fel hogy az én fecském többet takar, tehát a fél shegge kint van az egész combról nem is beszélve.
Ehhez mindenképpen hasonló fazonú és anyagú sportfelső illik. Sima pólóval nagyon béna.
De amúgy városnézéshez szokatlan látvány, de ha szereted hordani ezeket, akkor éppen hordhatod városnézéshez is. Amúgy úgy sem tudja senki, hogy épp nem a bicajodról száltál le 5 perccel előtte. :) Én is imádom az ilyen cuccokat, sportoláshoz kizárólag ilyeneket hordok. És én is voltam már ilyenben városnézésen, igaz én tényleg előtte bicajjal mentem, amit előtte lezártam kicsivel arrébb. :)
F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!