Hol lehet fehér laborköpenyt kapni 16 éves fiúnak?
Figyelt kérdés
Engem nagyon megfogott Okarin öltözködése (keressetek rá, akkor tudjátok, milyenre gondolok), ezért gondoltam, hogy abba mennék suliba néhány napig, tudjátok, hol lehet ilyet kapni, rendelni?#laborköpeny #okarin
2019. júl. 28. 21:43
1/16 anonim válasza:
Munkaruházati boltokban lehet kapni.
3/16 A kérdező kommentje:
Első válaszolónak köszönöm. Második: Szerintem nem csinálnék magamból hülyét. Max nevetnek egy kicsit, de elfogadnak olyannak, amilyen vagyok. Ezzel a stílussal kitűnnék a tömegből és arra buzdítaná az embereket, hogy ők is ne a társadalom által normálisnak tartott ruhába menjenek iskolába, hanem olyanba, amelyre szívük mélyén vágynak.
2019. júl. 28. 22:34
4/16 anonim válasza:
#3 vagy inkább kigúnyolnának, ahogy azt a "csodabogarakkal" tenni szokás
6/16 anonim válasza:
Rákerestem.
Szent ég. Fehér/világos kabát és munkavédelmi ruha között azért van különbség.....
7/16 A kérdező kommentje:
Okarinnak laborköpenye van, ő is mondta, meg nyilvánvaló, mivel ő egy őrült tudós.
2019. júl. 29. 12:35
8/16 anonim válasza:
menj el egy munkavédelmi áruházba és nézd meg hogy néz ki a laborköpeny, garantálom, hogy nem fogod megvenni XD
Vegyél inkább egy fehér zakót vagy blézert
Ezt javaslom:
Vagy egyebek:
Ezekben legalább nem néznek hülyének
Laborkabátot meg vegyél kémiaórára
10/16 anonim válasza:
Látod te hogy néz ki az a fószer? Szánalom. Ne akarj már ilyen lenni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!