Pasik, ti szoktatok hagyományos, fehér atlétatrikót az utcán hordani ilyenkor nyáron, vagy csak ing alá, esetleg alváshoz vesztek fel?
Figyelt kérdés
2019. júl. 28. 16:36
11/15 anonim válasza:
Itthon szoktam. Páromnak bejön.
12/15 anonim válasza:
Az utcán nem szoktam nyáron hagyományos fehér atlétatrikót hordani. Inkább ing alá szoktam felvenni. Alváshoz sem szoktam felvenni hagyományos fehér atlétatrikót.
13/15 anonim válasza:
Az átlétatrikó fehérnemű. Minthogy gatyában se megyek ki az utcára, igy atlétát akkor veszek fel ha hűvösebb van ing alá. Meghagyom egyes népcsoportnak utcai viseletre. (Semmivel nem melegebb egy vékoby jó anyagú ing, mint egy atléta. Csak nem prosztó.)
14/15 anonim válasza:
Nem.
Trikó kisgyerekként volt rajtam utoljára, mikor anyám öltöztetett. + volt rajtam még négy réteg ruha, mert ő jobban tudta hogy mikor fázom és mikor van melegem, mint én magam. De utáltam!
15/15 anonim válasza:
Utcán, és alváshoz nem, csak nagyon hidegben póló/ing alá.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!