Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Ezek a Tommy Hilfiger cuccok,...

Ezek a Tommy Hilfiger cuccok, ruhák miért ennyire rondák?

Figyelt kérdés

A ruháik 80%-a gyakorlatilag a béna logójuk, és ennyi.

Vagy ez direkt annak a rétegnek lett kitalálva, akik csak a márkát akarják mutatni magukon?

Nem csak a ruha, de az óráik is ilyenek. Ronda, az óra 30%-a itt is csak a márkajelzés.

Egyébként az ára sem az a hűde drága, amit egyébként nagy dolog mutogatni, mondjuk nem tudom, kinek a lételeme, hogy bármit is mutogasson magán.

2019. júl. 24. 22:11
 1/8 anonim ***** válasza:
81%
Egy fanatikus marhának mindegy hogy néz ki a logó meg mennyire szharúl maga a ruha,a lényeg hogy mindenki lássa mi van rajta.
2019. júl. 24. 22:23
 2/8 anonim ***** válasza:
91%
Ízlések és pofonok.
2019. júl. 25. 08:33
 3/8 anonim ***** válasza:
91%

Arra gondolsz, amiken óriási a logó? Az nem biztos, hogy igazi.

Nagyon drága(eredeti) márkák általában kicsi logót használnak.

Amúgy pont most voltam olyan boltban,ahol egy Hilfiger póló leértékelve indult 15e-től és azon aprócska logó volt.

De persze van egy ilyen vonal is. Van ez így a sportmárkák között is. Sajnos egy csomó ruhát tönkretst az ordítóan nagy logó.

Valóban tehetős és befolyásos emberek olyan ruhát hordanak, amin alig veszed észre a márkajelzést.

2019. júl. 25. 14:38
 4/8 anonim ***** válasza:
100%

A nagy márkák kis márkajelzést használnak? Abszolút nem. Nézz meg bármilyen desinger márkát. Louis Vuitton, Balenciaga, Gucci, Fendi, Versace bármi. Irdatlan nagy betűkkel van ráírva a márka. Ordít róluk, hogy mi az. Ez most a menő. Vége van ennek a kis logós, visszafogott dolognak, hogy senki ne lássa mi van rajtad. Ezt el kell fogadni. Nyilván vannak még ilyen ruhadarabok is, de az egyértelműen téves kijelentés hogy a nagy márkanevek nem használnak nagy logót. Hogy a viharba ne tennék... Erre van kereslet. Vége van a szerénységnek. Személy szerint én nem bánom.

Végülis mi értelme egy 150€-s hófehér Dolce Gabbana pólónak, amin sehol nincs feltűtnetve a márka? Akkor miért nem veszem meg a H&M-ben 1500 forintért? Mert amúgy ugyan az...

Átlag nem mintás Hilfigernek a póló / pólóing jobb mellénél van általában a kis logó. Ez egy visszafogottabb, elegánsabb viselet.

Aztán van az ennél kicsit fiatalosabb, a mintásak, nagy feliratosak, nagy logósok. Hozzátenném amit az embereken látsz nagy hilfiger logós póló ("flag"), az 99,9%-ban nem eredeti. Ugyanis az nem kapható már. Egy 2017 vagy 18-as kollekció része volt (nem tudom már pontosan), és pikkpakk elvitték. Sehol nem kapni már iylet, de még használtan sem. Törökország viszont tele van a 2 eurós másolataikkal.

Most csinált a Hilfiger egy olyan kollekciót, ami ilyen "Tommy Archive" néven futott, akkor visszahozták ezt a designt, természetesen limitált darabszámban. Nagyjából 20.000 Forintért adtak egy ilyen pólót.

Szóval ne tévesszenek meg a kamu emberek.

Ami a Hilfiger órát illeti: Ez egy divatmárka. nem óragyártó. Ne várj tőle mást. Az aktuális trendek szerint csinálják az órát, és általában a minőség a legutolsó szempont. Egyébként van hilfiger órám. Pont akkora márkajelzés van rajta, mint a Seiko-mon...

2019. júl. 26. 12:10
 5/8 anonim ***** válasza:
0%
tesokam hilfiger polot 9k-ert veszel peekbe vagy van graafba itt a ralph lauren a meno arra mar aztmondom dzsukel most irhatjatok h ujgazdag fa sz vagyok de leszarom tbh
2019. aug. 1. 16:29
 6/8 anonim ***** válasza:
100%

Újgazdag? :D Mitől lennél újgazdag? Mert van Ralph Lauren pólód? Ami szintén 12-15 ezer forint, ha jó helyen veszed? Anyám de tehetős vagy...

Otthon van 4 Ralph Lauren póló ingem, meg 3 pulcsim. Akkor én most újgazdag vagyok? Hagyjad már...

Cseréld le a teljes ruhatárad high-end designerre. Vagy ha nagyon elhiszed a Ralph Laurent, akkor annak a purple label-jére (Gondolom fogalmad nincs miaz.) Na...akkor leszel újgazdag, meg dzsukel.

2019. aug. 2. 08:24
 7/8 anonim ***** válasza:
0%

tesom nagykn gizda h beszoltal de 20k ert veszek rl polot de azert nice flame brada ertemen h veszed a hoodiekat meg minden de kozbe gondolom ehezel :((

nembaj battya dzsukel vagy meg szeretunk :))

2019. aug. 2. 10:29
 8/8 anonim ***** válasza:

Inkább írni tanulj meg, utolsó (és 5-ös) a nagyképűsködés helyett... az jobban rád férne.

A kérdésre válaszolva: én is pontosan így érzek a Tommy Hilfigerrel kapcsolatban. Ha bazi nagy logó van rajta, az ronda, ha meg hangyapiszok méretű, akkor jellegtelen. Szerintem. Nekem nem jön be. Az óráikról nem tudok nyilatkozni, viszont sokat hallom, hogy divatcég nevével ellátott órát nem szabad venni, mert sokkal jobbat kapsz azért a pénzért (ld. Casio, Citizen, Seiko...) Mondjuk ebben van is valami.

2022. aug. 19. 14:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!