Lányok! Láttam a strandon sokan tangás bikinit hordanak. Most újra divatba jött a tangás bikini?
Figyelt kérdés
2019. júl. 24. 18:12
11/16 anonim válasza:
Ez is izléstelen amit linkeltél!
12/16 anonim válasza:
#10 Az ilyet féltangának nevezik.
13/16 Timici_timicike válasza:
Hogy valaki nem tangát/brazil alsót visel, mert szégyenlős, szolidabb típus az ok, de a sok negatív beszoló az a típus aki nem rendelkezik hozzá alakkal és ha ilyent lát még a pasijára is ráförmed, h ,,mit bámulod" :))))
A strand a lazítás helye mindenki úgy meg ahogy jól esik.
Akit zavar üljön otthon.
Én se szeretem ha egy 5 litres bugyinyom marad rajtam :)))
Örüljetek hogy nem meztelen szokás van minden strandon, Isten annak teremtette az embert ;)
Rossz az aki rosszra gondolt :D
14/16 anonim válasza:
Nem, a spanyoloknál a magas, egész széles derekú bikini alsó jön divatba. Kb 2 év és ide is ér.:-P
15/16 anonim válasza:
Minden szhar bejön az országba mert sok a hülye majmoló.
16/16 anonim válasza:
Nincs új a nap alatt. A tetkó is volt már divatban 50 éve. Aztán meg nem győzték lekaparni. (Lézer még nem volt.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!