Kezdőoldal » Szépség és divat » Modellkedés » A visagemodels jó modell...

A visagemodels jó modell ügynökség? Vagy van jobb Budapesten? 19/F

Figyelt kérdés
Szerintetek 19 évesen még érdemes megpróbálni a modellkedést? A magasságom, és a testalkatom megvan hozzá. Kicsit pattanásos vagyok, az nem tudom, hogy mennyire hátrány.
2019. júl. 22. 22:10
 1/6 anonim ***** válasza:
43%

Abból kiindulva hogy Mihalik Enikőt ők fedezték fel, nem lehet rossz modellügynökség.

És amúgyis imàdom Kajdi Csabát, az alapítót.

Instagrammon pár hete pont kitette storyba hogy keresnek új lànyokat.

2019. júl. 23. 01:55
 2/6 anonim ***** válasza:
Itthon ők a legjobbak,megbízhatóak nagyon.
2019. júl. 23. 10:20
 3/6 anonim ***** válasza:
34%
Ketlem, hogy itthon ok lennenek a legjobbak, eleg sok botrany volt veluk regen. Inkabb a VM.
2019. júl. 23. 19:09
 4/6 anonim ***** válasza:
alig vannak rendszeresen utazó modellkéik. Inkább felkerülnek a honlapra aztán semmi.
2019. júl. 24. 10:54
 5/6 anonim ***** válasza:
100%
A visage világszerte híres ügynökség!Mihalik Enikőt mára már jobban ismerik New York-ban vagy Tokióban mint itthon!Én elmondom őszintén a Kajdi Csabát sikerült személyesen is megismernem egy rendezvényen és mára már sikerült annyira jóba lennünk hogy havonta egyszer biztos hogy beszélünk.Ebből csak oda akarok kilyukadni hogy egy ilyen tokiói fashion show-ra válogatták a lányokat és köztük is nem egy olyan volt akinek pattanásos a bőre.El tudják maszkolni annyira hogy ne vegyék észre (persze nem akkor ha ezer darab van)
2019. júl. 28. 12:45
 6/6 anonim válasza:
Nem utaznak a modelleik... Keress másikat inkább
2019. szept. 17. 14:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!