Kezdőoldal » Szépség és divat » Modellkedés » Behívott az egyik modellügynök...

Behívott az egyik modellügynökség, nem tudom hogyan mondjam el anyámnak. Ötletek?

Figyelt kérdés

Most csütörtökön mehetnék a találkozóra. Interneten lehetett jelentkezni adatok megadásával, az alapján behívtak. Anyámnak megmondanám, hogy intéztem egy találkozót, de ha rákérdezne hogyan, mit kellett csinálnom érte nem tudom mit szólna. Na meg az is baj lehet, hogy nmlem szóltam neki.

Kérlek aki nem veszi komolyan ne is írjon!

16/L

2019. jún. 24. 17:11
 1/9 anonim ***** válasza:
Melyik ugynoksegrol van szo?
2019. jún. 24. 17:45
 2/9 A kérdező kommentje:
Visage
2019. jún. 24. 18:52
 3/9 anonim ***** válasza:
8%
2-3 évig tudod csinálni, szerintem sokkal értékesebb ha ezt az időt inkább a tanulásra fordítod. 20 felett NEM KELLESZ modellnek, viszont amit tanulsz, abból nyugdíjig megélsz.
2019. jún. 24. 20:36
 4/9 anonim ***** válasza:
90%
Ki ne hagyd ha a Visage behívott! Anyukádnak pedig mondd el, hogy ez komoly ügynökség és a felkapott modellekkel ők dolgoznak. Ez csak egy találkozó, semmi kötelezettséged nincs utána, de te szeretnéd kipróbálni magad és meghallgatni szakemberek véleményét.Remélem megérti anyukád:)
2019. jún. 24. 20:42
 5/9 anonim ***** válasza:
89%
#3 Ja, nyugdijig... 200 ezerrel, raadasul meg jo eset, ha talal munkat. Egy kampany Azsiaban meg also hangon hoz egy milliot, kozben beutazza a vilagot, neadjisten meg az angolon kivul is megtanul valami mas nyelvet. De nem, itthon kell maradni, a szuleink is milyen jol jartak vele, hogy a szobajukban tanultak egesz eletukben.
2019. jún. 25. 15:15
 6/9 anonim ***** válasza:
18%

Hát épp ez az, azért kéne tanulni, hogy ne minimálbér környékén egyensúlyozzon 40 évig.

Uram Isten EGY MILLIÓ forint!!! (vagy akár 3-4) Egyszer megkapja. ÉS AZTÁN?

Ha meg szerez egy jogi diplomát (csak egy példa) ügyvédként havonta fog ennyit keresni.

Bocs, de legalább egy tucat lányt láttam a környezetemben, akik "modellkedtek", aztán 25 évesen elmentek fodrásznak, vagy szalag mellé, vagy csak simán tengődnek eltarottként. Elkallódtak. A modell karrier meg olyan dolog, hogy 100 lányból 1-nek jön be. Ne legyenek hiú ábrándjaid, óriási a választék fiatal szép lányokból. Totálisan szubjektív, mi a szép.

Az utazást nem zárja ki a tanulás. Éppen ellenkezőleg, egyetemen vannak a legjobb külföldi programok, de még ha kitanul egy jó szakmunkát, akkor is lesz rá elég pénze, hogy hátralévő életében (nem 2-3 évig, mint modellként) utazgasson.

2019. jún. 25. 18:32
 7/9 anonim ***** válasza:
100%
Bocs, en meg modellkedtem aztan meg elmentem az egyik legjobb kulfoldi egyetemre. Nem kell uresfejunek lenni es nem a szalag mogott vegzi az alanyunk, ha van esze. Persze csak igy erdemes csinalni, de ha vannak ambicioi a jovore, nem hinnem, hogy annyira kartekony lenne par evig modellkedni.
2019. jún. 25. 18:36
 8/9 A kérdező kommentje:

Fókuszálnátok kicsit a kérdésre kérlek?

Hogyan mondjam el?

2019. jún. 25. 18:48
 9/9 anonim ***** válasza:
100%

Mondd el neki hogy ez egy nagy lehetőség az életedben és az ilyeneket meg kell ragadni.Vázold neki az előnyeit.

Szerintem normál esetben meg fogja érteni és még támogatni is fog

2019. jún. 25. 21:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!