A prestige model. Managementnel jelentkeztem modelnek es kozoltek h 60 eurot kell h befuzesek en ekkor lemondtam es azt irtak h az ervenytelenitesi dij 49 euro. Ez menyire lehet igaz? Ha nem fuzetem be mi tortenik?
Szia!
Sajnos Én is regisztráltam hozzájuk, ( Prestige Ügynökség ) de soha sehol nem hallottam érvénytelenítési díjról. Nekem is írtak, hogy az éves 60 eurós összeget fizessem be 14 napon belül, akkor küldik a hozzáférést. Erre írtam nekik egy válaszlevelet, hogy kérem töröljenek az adatbázisból és töröljék a regisztrációmat. De most olvastam itt a gyakori kérdéseknél, hogy ezért is fizetni kellene??? Most itt állok kétségbeesetten, mert ilyet Én még nem is hallottam...hogy szó szerint a semmiért fizessen az ember! Van azóta valami fejlemény Nálad??? Várom válaszodat!
Sziasztok
Én is ebbe a hibába estem bele,sajnos regisztráltam a kisfiamat és ezután jártam utána ennek a cégnek. Mit tettetek?? Várom válaszaitokat🙁😕
Nem küldtem el az èrvènytelenitèsi dijat
Azota semmilyen vàlasz nem jōtt
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!