Kezdőoldal » Szépség és divat » Modellkedés » Modellek, ti nem is akartok...

Modellek, ti nem is akartok dolgozni?

Figyelt kérdés

Miért van az, hogy sok lány játssza, hogy modell akar lenni, de amikor meg kap egy lehetőséget, na akkor meg nekiáll sipítozni?

- Ő nem vállal fehérneműt.

- Ő nem vállal statiszta szerepet, pláne fürdőruhást.

- Ő nem vállal rendezvényt.

- Ő nem utazik több napra vidékre.

- Ő nem adja az arcát bizonyos termékekhez.

- Ő nem megy szponzorokkal rendezvényekre.

- Ő nem fog meg kígyót.

- Ő nem vetkőzik utcán.

- Ő nem utazik külföldre.

- Ő előre kéri a pénzt.

- Ő nem vesz fel szőrmét.

- Ő nem vesz a szájába húst.

- ...

Meg ilyen baromságok.

2019. jan. 14. 17:24
 1/4 anonim ***** válasza:
0%

Engem pár hónappal ezelőtt hívtak modellkedni de nem vállaltam mer 6 hónap/év nekem sok külföldön a tanulás mellé

14L

2019. jan. 14. 17:47
 2/4 anonim ***** válasza:

Egyszerű: azt hiszik, hogy csak pózolni kell, ahogy ők akarják.

Mi ihlette a kérdésed?

2019. jan. 14. 19:49
 3/4 anonim ***** válasza:
Akikről te beszélsz azok nem igazi modellek,azok csak olyan lányok akiknek tetszik a csillogás meg a fényűző élet.Ők igazán át sem gondolják,hogy mivel járhat ez a dolog,ebből pedig következnek ezek a kifogások.
2019. jan. 15. 12:26
 4/4 anonim ***** válasza:
Nem az én világom, de szerintem jól teszik, akiknek határozottak az elképzeléseik, sokkal izgalmasabbak tudnak úgy maradni. A legtöbb liba azonnal belemegy mindenbe aprópénzért (ami csak azokhoz a munkák fizetéséhez viszonyítva sok, amit egy buta liba megkaphat) Vannak elegen, akik mindent megmutatnak és bele mennek mindenbe.
2019. jan. 23. 15:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!