Modellek, ti nem is akartok dolgozni?
Figyelt kérdés
Miért van az, hogy sok lány játssza, hogy modell akar lenni, de amikor meg kap egy lehetőséget, na akkor meg nekiáll sipítozni?
- Ő nem vállal fehérneműt.
- Ő nem vállal statiszta szerepet, pláne fürdőruhást.
- Ő nem vállal rendezvényt.
- Ő nem utazik több napra vidékre.
- Ő nem adja az arcát bizonyos termékekhez.
- Ő nem megy szponzorokkal rendezvényekre.
- Ő nem fog meg kígyót.
- Ő nem vetkőzik utcán.
- Ő nem utazik külföldre.
- Ő előre kéri a pénzt.
- Ő nem vesz fel szőrmét.
- Ő nem vesz a szájába húst.
- ...
Meg ilyen baromságok.
2019. jan. 14. 17:24
1/4 anonim válasza:
Engem pár hónappal ezelőtt hívtak modellkedni de nem vállaltam mer 6 hónap/év nekem sok külföldön a tanulás mellé
14L
2/4 anonim válasza:
Egyszerű: azt hiszik, hogy csak pózolni kell, ahogy ők akarják.
Mi ihlette a kérdésed?
3/4 anonim válasza:
Akikről te beszélsz azok nem igazi modellek,azok csak olyan lányok akiknek tetszik a csillogás meg a fényűző élet.Ők igazán át sem gondolják,hogy mivel járhat ez a dolog,ebből pedig következnek ezek a kifogások.
4/4 anonim válasza:
Nem az én világom, de szerintem jól teszik, akiknek határozottak az elképzeléseik, sokkal izgalmasabbak tudnak úgy maradni. A legtöbb liba azonnal belemegy mindenbe aprópénzért (ami csak azokhoz a munkák fizetéséhez viszonyítva sok, amit egy buta liba megkaphat) Vannak elegen, akik mindent megmutatnak és bele mennek mindenbe.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!