Hogyan csináljak jó képet magamról?
Én is így vagyok,azzal a különbséggel,hogy én a tükörben is általában rondának látom magam,de a fénykép arcom egyszerűen borzalmas. Ha valaki rólam fotóz,azt megtekintés nélkül is törölhetem,tudom előre.Van néhány selfim,ami nagyon jól sikerült,de azt meg nincs pofám kirakni,mert nem ismernének meg rajta az emberek.
Elkezdtem mostanában rengeteget fotózni saját magam,és már akad 1-2 kép,ami nagyjából visszaadja az eredeti arcom.
Én neked is ezt tudnám javasolni,hogy kezdj el fotózni,ha kell egy alkalommal csinálj 30-at,és egyenként elemezd ki,meg fogod találni azt a szöget,ami jól áll.
Válaszd ki magadon,mi az amit a legjobban szeretsz,ami a legjobban mutat a fotókon. (Nekem például az orrom egy bizonyos szögből nagyon szép,így az már egy jó kiindulási pont,hogy oké,az orrom már a helyén :D )
Selfiezni nem olyan egyszerű, mint amilyennek tűnik. Vannak, akik nagyon fotogének és első 1-2 képre megvan az “igazi”, de ez elég ritka. Még a Kardashian-ék (ha jól emlékszem, Kim volt az) is megmondták, hogy van, hogy néha 200 selfiet is csinálnak, mire elkészül az a bizonyos.
Két nagyon fontos dolog van: fények és szögek. Lehetsz bármilyen szép, ha szar a világítás, az elrontja a képet. Erre lehet kapni mindenféle speciális lámpákat, de ami mindig beválik, az a golden hour; naplemente előtt, amikor még nem ment le a Nap, keress egy arra néző ablakot és előtte fotózd le magad. (Vagy akár kint is. A lényeg a naplemente előtti arany fények, ami sokkal szebbé és jobb minőségűvé teszik a képet.)
A másik, hogy találd meg a számodra előnyös szöget, pózt. Nem mindenkinek áll jól a vigyorgás (ezt elfelejtik néha), de a kacsaszáj sem jelent feltétlen sikert. Minél természetesebb, nyugodt fejet próbálj vágni. A tükör előtt is gyakorolhatod ezeket a “pózokat”, így amikor fotóra kerül a sor, akkor tudni fogod, mi az, ami előnyös számodra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!