Kezdőoldal » Szépség és divat » Modellkedés » Szerintetek szép vagyok?

Szerintetek szép vagyok?

Figyelt kérdés

Régóta szeretnek modell lenni Es eddig sokan mondtak,hogy próbáljam meg szerintetek lenne esélyem. 17eves vagyok.. Es Legyszives oszinte,de kultúrát valaszokat kerek

[link]

[link]

[link]

2018. aug. 23. 19:40
1 2
 1/20 anonim ***** válasza:
69%

Szerintem szép vagy, főleg a második képen, ott olyan az arcod mint egy tündérnek. Az utolsó kép viszont előnytelen, nagyon sokat öregít rajtad. A modellkedéshez sajnos nem tudok érdemben hozzászólni, ha szeretnéd próbáld meg, aztán majd eldől, hogy alkalmas vagy-e rá.

21L

2018. aug. 23. 20:03
 2/20 anonim ***** válasza:
79%
Teljesen átlag a külsőd, nem vagy csúnya de nem is modellnek való.
2018. aug. 23. 20:11
 3/20 anonim ***** válasza:
89%

Modellkedéshez nem elég egy arc. Magasság és alak is szükséges hozzá.

A legtöbb modell amúgy se szép. Inkább a különlegeset értékelik.

2018. aug. 23. 20:23
 4/20 anonim ***** válasza:
93%
Számomra egy kicsit félelmetes az arcod,főleg a 2.képen.De kifejezetten nincs semmi különleges az arcodban,minden második tini lány így nézki,ami nem feltétlenül rossz mert nem vagy csúnya inkább átlagos.De a modellkedést szerintem hanyagold.
2018. aug. 23. 20:24
 5/20 anonim ***** válasza:
100%
A fentieken túl (alkat, magasság) sok múlik a fotóson és a styliston is, mert megfelelő profizmussal ebből az alapból sok mindent ki lehet hozni, teljesen átlagostól a már-már glamourig. Facebook TFCD-csoportokban szerintem tehetsz egy próbát, hátha valaki lát benned fantáziát.
2018. aug. 23. 20:42
 6/20 anonim válasza:
100%
Ha modellkedni szeretnél 173 cm a minimum illetve kell vmilyen kulonlegesség, pl elálló fülek, turcsi orr...stb.
2018. aug. 23. 22:04
 7/20 anonim ***** válasza:
51%

Szerintem szép vagy!

Próbáld meg 😊

2018. aug. 23. 22:41
 8/20 anonim ***** válasza:
55%
Nem vagy alkalmas modellnek de nem vagy csúnya.. Az arcod formája átlagos, semmi egyedi nincs benne és ami a legnagyobb minusz az a felső ajkad vékonysága
2018. aug. 24. 05:07
 9/20 anonim ***** válasza:

Szerintem tökjól nézel ki, a kibontott haj állt neked a legjobban, meg ajánlom, hogy próbálj minél több kéket hordani.

Szerintem most egyenlőre ne csak a modellkedés legyen az egyetlen terved, hanem tanulj, képezd magad, válaszd ki, hogy mi az amivel ezen kívűl is szívesen foglalkozol, és emellett vedd fel a kapcsolatot egy modellügynökséggel, írj nekik, a neten biztos lehet találni címet, menj el egy fotózásra (nem csak a kinézet, a kiállás is nagyon sokat számít egy modell esetében), és utána meglátod. Ne halogasd az első lépést túl sokat! Utána könnyebb lesz.

A modellkedésről annyit, hogy ha valóban ezt szeretnéd csinálni, minél inkább próbáld magad előre felkészíteni pszichológiailag, eléggé egy 'bedarálós' szakma, és óriási az étkezési zavarral küzdők aránya a körükben. Ezt semmiképp se vedd félvállról, nagyon veszélyes.

Az egy kis biztonságot nyújthat, ha előtte tájékozódsz, illetve, ha van egy szakember (vagy jobb híján egy lelkisegély-szolgálat) ahová tudsz fordulni, ha labilisnek érzed magad lelkileg. Nagyon fontos, legalább olvass utána egy kicsit!

Ezen kívűl nem mindig olyan csillogó ám az a világ, a felkérésekért pedig gyakran óriási a konkurenciaharc, és elképzelhető, hogy ki fogják használni a helyzetedet, nem egy példa van rá. Nem biztos, hogy megúszod szexuális zaklatás nélkül...okosan kell mindent csinálni.

A karriernek pedig egyszer vége lesz, ezzel sokan nem számolnak, legkésőbb olyan 45 éves korod körül, szinte biztosan munkanélkülivé válsz, vagy legalábbis nem fogsz tudni megélni. Ezért (is) mondom, hogy ne hanyagold el az iskolát, ha csak lehet tanulj tovább, szerezz valami biztosabb szakmát.

A modelleknél nem elvárás a műveltség.sőt, néha szinte már mintha az ellenkezője lenne az elfogadható. Te ne ilyen legyél!

(az önbizalmad pedig ne bízd másokra, mindig a saját véleményed legyen a legfontosabb)

Szerintem szép vagy, minden esélyed meglehet a modellkedésre, ha ez az álmod, tegyél érte, de mindenképpen vedd figyelembe a fent leírtakat!

Sok sikert neked!

2018. aug. 25. 01:56
 10/20 anonim ***** válasza:
49%

Meglehetősen szép vagy, külsőddel nincs semmi gond!

Az a kérdés, hogy hány cm magas vagy és hány kiló!

Mert ha vagy már 170-173cm magas, akkor lehet esélyed modellkedni.

17/L

2018. aug. 25. 14:39
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!