Hogyan lehetnék fürdőruhamodell? A csípőm-derekam jó arányú, a mellem is nagy, formás. Mi kell még hozzá?
Figyelt kérdés
Kellhetnek hozzá előre képek? Akár erotikusabbak is?2018. aug. 12. 15:31
1/15 anonim válasza:
Szia. küldj képeket magadról megmondom hogy jó lennél-e fűrdőruha modellnek :)
2/15 MagnumOpusOfAnger válasza:
Az elsőre hallgass, mehet neki a kép. :) Ismerem a srácot, olyan sikeres vállalkozásokat vezetett kezdő modelleknek, mint a CastingCouch. Nála jobb kezekben nem is lehetnél.
3/15 A kérdező kommentje:
Ó remek, már küldöm is :D
2018. aug. 12. 15:36
4/15 MagnumOpusOfAnger válasza:
Mindig öröm számomra ha egy kallodó léleknek segíthetek, hogy megtalálja a helyes utat. Karriered szálljon magasra és legyen sikeresebb mint a Challanger-expedíció!
6/15 anonim válasza:
Én pont fürdőruhamodell ügynök vagyok.
Mutathatod a portfóliód, akár az erotikusabbat is.
8/15 anonim válasza:
Az akár szóból azt veszem ki hogy te akarod is az erotikus képeket küldeni..De elöbb küld el a fiúknak a képedet..De jobb ha az arcod is rajta lesz.Nehogy becsapd őket,mert arra rá lehet jönni.
9/15 anonim válasza:
10/15 anonim válasza:
Na, akkor én is kíváncsi vagyok rád. 🙂
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!