Szerintetek ha vannak képek amelyeken szarul nézek ki és vannak olyanok amelyeken jól, akkor jól nézek ki vagy szarul?
Figyelt kérdés
Egyébként tükörben tök másnap látom magam mint bármelyik képen. Ez normális? Más is megriad amikor saját fényképét látja, mivel szokatlan szemszögből látja magát?
Ennek ellenére vannak képeim amelyeken okés vagyok és vannak amelyeken szerintem ronda, de ez annyira ellentmondó, hogy fogalmam sincs hogyan nézhetek ki.
Egyébként kaptam olyan véleményt is már, hogy jól nézek ki és olyat is hogy ronda vagyok, ami még inkább ellentmondásos. :)
Vagy attól függ, hogy aznap milyen passzban vagyok, mennyire stresszes, ideges, kipihent stb???
2018. júl. 4. 20:49
1/2 anonim válasza:
Sok mindentől függ.
Pl pillanatnyi hangulat, fáradság, fényképező eszköz, fotós hozzáértése, összhang fotós és modell között, stb....
2/2 anonim válasza:
amit a tükörben látsz azt csak te látod ugy, másoknak fordítva van az arcod, ezáltal a képeken is "forditva" vagy, nem ugy ahogy megszoktad :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!