Kissbea0411 kérdése:
Modell szeretnék lenni csak annyi a baj hogy nem tudom hol kezdem el?
Figyelt kérdés
szóval mint ahogy fent írtam modell szeretnék lenni csak nem tudom hol kezdjem el, hol tudnék portfóliót készítettni és, hogy hova tudnék elmenni, hogy úgymond "megnézzenek".2018. júl. 3. 16:37
1/2 anonim válasza:
Én szívesen látlak gyakorikérdések modelljeként 😉
2/2 anonim válasza:
Nem kell portfóliót készítened. Jelentkezz a magyar top modellügynökségekhez, sima édesanyád áltlal elkészitett közeli nem moslygós portré fotóval, teljes alakossal és profillal. Ha tetszel nekik akkor behívnak és szerződést ajánlanak, majd teljesen ingyen megcsinálják a portfóliódat amit akkor fogsz visszafizetni mikor a külföldi munkáidból levonják az árát. Kb 2 külföldi fotozásbol visszajön. Ja és ne ilyen béna casting ügynökségekhez jelentkezz az igazán jóknál kb max 40 modell van. Ezek itthon a következők: VM, crisp, attractive, visage, face :) sok sikert
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!