Az Icon tényleg mindenkit felvesz?
Figyelt kérdés
Több ismerősöm is van ott, állítólag nagyon sok modelljuk van,, alacsonyabb lányok is. A magasság határ is csak 167cm, a jelentkezéshez(ezt irjak az Fb oldalukon). Létezik hogy 170 cm alatti, körüli lányokat is felvesznek? Vagy miért ennyi a magasság határ? Tudom, hogy az arc is számít, de én úgy tudom, hogy a profi ugynoksegeknel, akik komolyan vesznek, 170, de inkább 172 a nagyon alacsony magassághatar.2018. máj. 10. 14:32
11/14 anonim válasza:
Utolsó, neked mi a célod? Csak kíváncsiskodom h mit tartasz te elég magasztosnak magadnak :d
12/14 anonim válasza:
Nem egy 10-12 éves, 165-168 centis lány van náluk. úgyhogy igen. megvárják, hogy lesz-e valami aztán oda vagy kötve akkor is ha mégse. Sokan írtak erről keresd vissza?
13/14 anonim válasza:
Az a baj, hogy mindenkit felvesznek. Ha te ilyen helyen akarsz lenni, hajra
14/14 anonim válasza:
Szia ! Nem tudok tul sokat az iconrol viszont engem is megkerestek pedig en 168cm vagyok... ha modellkesni szeretnel inkabb a Face Modell Management-et ajanlom. Meg bizhatoak es szerintem jo ugynokseg. Viszont nalluk a 170 cm es az hogy ne legyel vekony de molettebb se valahogy igy a 2 kozott. Ha tobb infot szeretnel az instagrammon keresd felnoket vagy akar facebookon :) (helyes irasi hobakert sry)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!