Tudnátok olyan modellügynökségeket ajánlani, ahol talán kevésbé fontos a magasság?
Én 165 cm vagyok. De nagy álmom, hogy komolyan modellkedhessek.
+ Mit gondoltok az Avantage, Attractive, Vm, Visage ügynökségekről?
Válaszaitokat előre is köszönöm!:)
165 cm-vel esélyed sincs rendes ügynökséghez. 170 is necces, de még 173-hoz is nagyon különleges arcodnak kell lennie hogy labdába rughass. 177 a legideálisabb magasság, az ilyen magas lányok általában a legkeresettebbek. Persze vannak kivételek, de mint mondtam, 175 alatt idealis méretekkel+nagyon karakteres arccal+pozitív, nyitott személyiséggel kell rendelkezned hogy sikeres legyél. Persze ha 13-4 évesen vagy 165, még simán nyulhatsz 5-6 centit, de nagyon magas már valószínű nem leszel. 16 éves kor után pedig már nem nyúlnak annyit a lányok.
Remelem tudtam segiteni, ha bármi kérdésed van írj nyugodtan:)
Szia
Nem akarlak elszomoritani de MINDEN ügynökségnel számít a magasság ami ér valamit. Amiket felsorolzal azok közül a vm kur*a jó a visage pedig szánalmas esetleg jó még a diary
Ne szomorkodj a magassági miatt mert nem mindenkinek való a modellkedés sokkal sokkal nehezebb mint amilyennek hiszik
Remélem tudtam segiteni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!