Elite cam models?
Teljesen kilátástalan helyzetben érzem magam. Átlag, magyar családból származom, bár többnyire sajnos elég nehezen élünk meg. A gimit se tudtam befejezni, fájt is miatta a szívem, de anyagi okok miatt ott kellett hagyjam. Eddig raktárosi, gyári melóból éltem, de fizikailag teljesen kicsinál. Igen, tudom, aki nem tanult megérdemli, és stb..
De teljesen kikészültem, olyannyira, hogy már olyasmi fordult meg a fejemben, amit én se hittem volna. Nézegettem modell/ webcam-os munkákat ( elég jól nézek ki, ha összekapom magam) s ráakadtam az elitecammodels oldalára. Minden, amit írnak, eléggé jól hangzik, de pont ezért gyanakszom. Szerintetek ez nem átvágás? Tényleg jók a kereseti lehetőségek? Főleg olyanok véleménye érdekel, aki dolgozott ott, vagy hasonló cégnél. Kérlek, a negatív, ócsároló kommenteket tartsátok magatokban!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!