Vm Supermodel Camp válogatásra is csak akkor érdemes elmenni, ha megvannak az oldalon megadott paramétereim?
Figyelt kérdés
Vagy lenne egy minimális esélyem arra, hogyha látnak bennem valamit akkor bekerülhetek a táborba, valamilyen kikötéssel, mondjuk hogy addigra adjak le ennyit/annyit, vagy ők segítenek benne a táborban/a táborig....
Ne úgy képzeljétek el, hogy 80 kilóval szeretnék elmenni hiú reményekkel. Évek óta készülök erre, nagyon ügyeltem rá, hogy szépen lassan adjam le a felesleget, elkerülvén a hirtelen fogyásból adódó bajokat stbstb... Mostanra már majdnem késznek érzem magam, de hiányzik pár centi a 62-es derékhoz, no meg szerintem még mindig kisebb combok kellenének, egyes lányokat elnézve :( S most nem tudom, hogy meg merjem-e kockáztatni...
2018. ápr. 19. 11:26
1/1 anonim válasza:
A jelentkezéssel nem vesztesz semmit, viszont ez a camp dolog szakmailag és gyakorlatilag nem túl kifizetődő, mert most ott lesz vagy 12 lány, nme tudnak rád megfelelően koncentrálni pláne ha a többiek mind formában vannak. Inkább jelentkezz más ügynökséghez ahol konkétan neked segítenek h lefogyj ha látnak benned fantáziát. :) egyébként meg ha a derekad nem jo de minden mas igen és jo az arcod magassagod akkor biztos segitenek csak kérdés h mennyire és mikor. Ha még szerződésed sincs nem fognak személyi edzőt adni, ennyi erővel minden fogynivágyónak adhatnának :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!