Kezdőoldal » Szépség és divat » Modellkedés » Palvin miért lett ilyen...

Palvin miért lett ilyen szánalmas?

Figyelt kérdés
Posztolja a képeit, arcát, de nem veszi észre, hogy már ezeket mindenki ismeri, és a divattervezőket meg a kulcsembereket akiktől függ sok munkája ez inkább taszítja, mert egyéniségeket keresnek, de Palvin nem tud semmivel kirukkolni, csak az arcával, amiért már nem hívják sehova. Ráadásul egyre butább feje van.
2018. ápr. 18. 23:14
 1/4 anonim ***** válasza:
77%
hú, te valami elképesztően rosszindulatú ember lehetsz:D próbáld nem függő szinten kritizálni azokat az embereket, akikre féltékeny vagy, hidd el, boldogabb leszel.
2018. ápr. 19. 11:33
 2/4 A kérdező kommentje:
Tudtam, hogy valami nyomorék összekeveri a drukkolást az általad leírt dologgal. A kritizálás normális embereknél úgy működik, hogy szeretik az illetőt, és a hiba említésével még jobb szintre próbálják emelni.
2018. ápr. 19. 18:18
 3/4 anonim ***** válasza:
82%

Én mindig is szánalmasnak tartottam a csajt.

Amúgy kívülről szép, de rettentően butácska, mégis nagyon nagyra van magával.

Egy értelmes mondat nem hangzott el soha a szájából.

2018. ápr. 19. 19:25
 4/4 anonim ***** válasza:
67%
én semmit nem gondolok a csajról, nem követem és nem érdekel annyira, hogy véleményt alkossak róla, de kérdező, a kérdésedből valóban azt kellett volna feltételezni, hogy szereted őt és drukkolsz neki? lol
2018. ápr. 21. 16:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!