Kezdőoldal » Szépség és divat » Modellkedés » Melyik a legjobb modell...

Melyik a legjobb modell ügynökség? (Magyar)

Figyelt kérdés
Köszönöm!
2018. ápr. 16. 22:08
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:

A mostani legjobbak, akiktől magas szintre eljuthatsz(értsd fashion weeks, neves divat lapok,kampányok): VM, Attractive, Diary, art, Visage(bár ez utóbbi régebben tényleg jobb volt).

Iconnál manapság annyi lány van(köztük alacsonyak, alkalmatlanok is, majdnem mindenkit felvesznek és nem teszik fel az oldalukra), hogy nagyon kevés esély van, hogy onnan befutsz, foglalkoznak veled.

Mindenkinek más a szimpatikus, ez attól is függ kivel tudsz jól együtt működni. A lényeg, hogy a bookered, és az ügynökség vezetője tényleg odafigyeljen rad, és ne csak a polcon üljön a képed évekig, és kerüld a kamu, fizetős ugynoksegeket.

2018. ápr. 20. 13:16
 12/13 anonim ***** válasza:
VM, Leonard, Icon. A legjobbak ezek közül is Nőibe: VM, Férfibe: Leonard!!!
2020. jún. 13. 09:55
 13/13 anonim ***** válasza:

Attractive lenéző,nem bánik jól a lányokkal..

Icon rég nem jó nem foglalkoznak a lányokkal

Visagenak volt egy hulláma lefele de kezd jó lenni

FACE Model Mgmtről nem halottam rosszat,úgy tudom profik minden lány rendesen dolgozik

Diaryról sem hlottam rosszat

VM sem túl jó,nem bánnak jól a lányokkal

Crisp sem jó annyira

Leonard ehhh nincs is magyarországon a székhelyük

Avantage lehúzós a szerződésük nagyon borzasztó

ez a véleményem sok modell ismerősöm van

2021. jan. 16. 16:02
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!